Beste bezoeker,

 

Welkom bij RAW Photo Fix! Dé plek waar je zeer vlug een professionele fotografe in kan schakelen om foto’s voor u te laten schieten! Zowel beschikbaar voor bedrijven als privé, het is zo gefixt met RAW Photo Fix!

 

Mijn naam is Narinder de Klein, woonachtig in Den Bosch. In 2016 heb ik mijn diploma gehaald voor de opleiding fotografie op de academie in Ede. Fotografie is altijd één van m’n passies geweest en sinds november 2017 is het officieel mijn professionaliteit!

 

Ik heb vele facetten van fotografie onder de knie zoals: portretten, product-, natuur-, macro- en evenementenfotografie. Dankzij verschillende opdrachten heb ik in de studio vele uren gewerkt, maar ik vind het allerleukst om op locatie te werken. Denk hierbij aan de vrije natuur, grote en kleinschalige evenementen, productfotografie voor bedrijven, bij mensen thuis voor portretten of gedenkwaardige dagen, feestjes, etc.

 

Indien u een opdracht heeft, bespreken we van tevoren precies hoe u het eindproduct graag zou willen ontvangen en aan de hand daarvan nemen we snel actie. Ook voor last-minute shoots kunt u altijd bij mij terecht. Kijk gerust even verder op mijn website naar wat voorbeelden van mijn foto's.

 

Voor meer vragen en/of offertes kunt u altijd contact met me opnemen via deze website!

 

 

                                                                         Bedankt voor uw interesse in RAW Photo Fix!

 

 

 

                                                                         Narinder de Klein